Psykolog

Cecilia Nielsen

Jeg tilbyder

Individuel terapi med voksne

Der kan være mange grunde til at vi opsøger en psykolog. Det kan være du har en fornemmelse af at sidde fast, ikke at nyde livet, som du gerne vil. Måske går du med en følelse af tristhed, en fornemmelse af stress og angst eller har voldsomme oplevelser med dig i bagagen. Måske er dine livsomstændigheder og problematikker mere komplicerede.

Uanset hvad, kan jeg tilbyde dig et trygt men også udfordrende rum, hvor du gennem psykoterapien kan lære dig selv bedre at kende. Jeg sidder ikke med alle svarene på forhånd, men sammen kan vi skabe en dybere forståelse for indre dynamikker, så du kan handle anderledes i dit liv og dermed opnå større frihed og tilfredshed.

Jeg bruger ISTDP som min primære metodiske og teoretiske referenceramme, der er baseret på psykoanalytisk-, og tilknytningsteori samt neurovidenskab. Jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i dig som individ og den individuelle problemstilling og supplerer med viden fra den kognitive terapeutiske retning.

Do notice I also offer counselling and supervision in English. Please enquire for more information.

Supervision

Jeg tilbyder supervision til psykologer på vej mod autorisation samt andre faggrupper.

Mange af os arbejder med mennesker, hvilket ofte kræver, at vi selv står på sikker grund, så vi bedre kan varetage andre menneskers behov. Arbejdspladser, arbejdspres og opgaver er vidt forskellige, og mange af os bruger os selv i vores arbejde. Dette kan være krævende og udfordrende til tider. Supervisionen er et redskab der kan styrke den enkelte eller gruppens evne til at tage vare på sig selv i arbejdet.

Det rum vi bygger op sammen kan have forskellige former alt efter behov. Det kan være supervision på enkelte sager, refleksioner af egen praksis og kan foregå individuelt eller i grupper.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig.

Online terapi

Såfremt der er efterspørgsel kan jeg tilbyde sessioner online. Prisen er den samme som ved en samtale, hvor vi er fysisk til stede. Jeg bruger selvfølelig en krypteret og sikker platform.

Kontakt mig for at høre mere.